lauantai 29. maaliskuuta 2008

Puita ei kaadettukaan

Tänään,siellä alkoi tuuleen aika pahasti,eli ei sitten uskallettu alkaa sellaseen hommaan,kun on kuitenkin aika isoja puita,,ettei kaadu sitten vahingossa naapurin katon päälle!!!
Tein ruokana tänään Pirkka-lehdestä otettu Kapriskala,mutta sen verran sitä muuntelin,että kun mulla ei ollut sitä mätitahnaa,niin laitoinkin sen tilalle anjovisfileitä,silppusin sen kalan,ja sitte laitoin sinne kastikkeen joukkoon,ja tuli todella hyvää,mieskin jopa tykkäsi!!,kannattaa kokeilla,on helppo tehä.
Se on huhtikuun lehdessä 06.
Mutta saahan sen netistä,jos lehti ei ole tallella enää.

Sitten mä leivoin kakun,jos joku sattuisi piipahtamaan,niin on sitte jotain tarjottavaa,ja oli niin helppo kakkukin vielä tehä,ja hyvä kaikkien muitten mielestä,paitsi mun mies ei tykkää jostain kumman syystä?Ja tein sen sillävälillä,kun ootin perunoitten kypsymistä,ja sain sitten uuninkin lämpöö käyttää hyödyksi,ei tarvinnut uutta kertaa päälle laittaa..

Kakun ohje on mun resepteissä sivullani,että sieltä vaan hakeen ohje ja sekoittelua pikkasen ja uuniin,ja maistelemaan hyvää kakkua!

Sitten mieskin innostui leipomaan,ja leipoi pullaa,teki oikein mansikkahillopullia!
Kaikki täydet 10 pistettä miehelleni!

Mä oon tänään myös skannannut vanhoja valokuvia,mistä voisin tehä ehkä niitä ATC-kortteja.

Oon niitä pikkasen koittanut korjaillakkin,kun niissä on kaikenlaista taitosta,ja muuta kurjia juttuja,misä kasvotkaan ei kunnolla näy,mutta pikkasen oon kuitenkin siinäkin onnistunut kuitenkin,,,

Ulkona on ihanan lämmintä jo,ja kaunis päivä muutenkin ollut.Keväisen kaunis!Lämmintä on nytkin vielä melkein kuusi astetta varjossa!
Kivaa,kun kevät ja kesä tulee!

2 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Taidetaan tästä lähteä kahville, kun kaikkea herkkua löytyy!

Harakka kirjoitti...

Tervetuloa!