sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

12.07.08 (tästä reissusta kuvia,kuvat sivuillani)

Tänään lauantaina täällä oli aamupäivällä vähän sateista,ja yöllä tulikin vettä kaatamalla,mutta sitten päätetiin isosiskoni kaa,että lähdetään kesään,ja niin me sitten tehtiin eväät,ja kerättiin kimpsumme ja kampsumme,ja tietenkin se kamerammekin mukaan!
Sitten vaan menoksi,ja hakeen sitä aurinkoo,ja löydettiinkin se aika piankin! Mentiin ensin Uuteen kaupunkiin kierrokselle,autolla,ja sen jälkeen parkkeerattiin ekalle kivalle merenranta paikalle auto...
.Siinä me sitten ekat kahvit juotiin,,olikin ihana paikka,ja ihanan lämmin,vaikka mereltä tuulikin vähäsen,mutta ei ollut kylmää,hiki tuli!
Ja voi että,kun se kahvi ja leipä maistuikin tosi hyvältä,,miten se tavallinen leipä maistuu niiiin hyvältä,kun ollaan retkellä?
zwani.com myspace graphic comments
Hearts Graphic Comments

Siltä paikalta löysin vielä kaksi sydäntäkin!Mutta kotiin en kumpaakaan voinut tuoda,toinen oli liian iso,ja kiinni maassa,ja toinen olisi muotoutunut heti toiseksi,jos siihen koskenut olisin,mutta hieno tunne oli,kun huomasin ne sydämet!Ja sain ne kuvattua,että toisaalta,sainhan mä ne kotiin mukaani!

No siinä me sitten kuvailtin,ja ihasteltiin merimaisemaa,,mutta sitten päätettiin kuitenkin jatkaa retkeämme,mikä sitten toiselle merimaisemaan johtikin.Sieltä sen sinisen pikkuveneenkin bongasin.
Ja sen ihme vihreen ötökänkin!

No,mutta sitten taas jatkettiin matkaamme,ja saavuttin Raumalle,ja mentiin sitten suoraan sinne vanhaan kaupunkiin,ja pysäköitiin torille,ja siellä oli todella hiljaista,oli oikein kivaakin,kun ei ollut ihan kauheesti ihmisiä,eikä autojakaan..Siinä yhden paikan edessä istuskeltiin,ja nautittiin marjukan kaa oikein lonkerot,ja olikin ihanan kylmää!
Sitten lähettiin käveleen niitä pikkukatuja ja kujia,on se vaan niin nättiä paikkaa...se vanha kaupunki siellä,ja monessa muussakin paikkaa...

Mutta sitten tuli aika pakata kamerat ja ittemme autoon takaisin,ja lähteä kotiin päin,koska oltiin oltu jo aikamoinen aika reissussa,saa sanoa,että melkein koko päivä oltiin siellä reissun päällä..mutta kivaa oli,että kiitos marjukalle ja hannulle!
Ja olihan tässä viikolla jo aiemminkin meillä ihanaa juttua,ja ilosta hypittiin,kun tyttö pääsi yliopistoon sitten opiskeleen viideksi vuodeksi,että kyllä siinä sitten lukea saakin!
Mutta tällasta nytten tänne...katelkaa kuvia,ja jättäkää kommentteja,aina on niitä ilo lukea..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia vaan itsellenne, mennään taas kohta jonnekin!

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka minusta tuntuu, että olen kuullut jo tämän tarinan jonkun muun kertomana. Eli 1 + 1 = kaksi. En tiennyt tätä sisarusjuttua. Kiva juttu.

Anonyymi kirjoitti...

Vaikka aika kulkeekin nopeasti, niin ei se minulla ihan noin nopeasti eteenpäin mene mihin otsikkosi viittaa!

Harakka kirjoitti...

Aika kulkee niin nopsaan,etten ehtinyt samana päivänä kirjoittaan,vaan piti jättää toiselle päivälle,mutta silloinhan sitten vielä kuitenkin oli muistissa eilisen tiedot,,hei,ei pikkuasioihinn saa puuttua,muuten voi itsekkin juuttua!!!

Anonyymi kirjoitti...

Ei mun mielestä mikään pikkuasia, kun kuukausi vierähtää niin ettei huomaa!
Terv. Pirjo, jolta myös aiempi kommentti anonyyminä.

Harakka kirjoitti...

Kiitos pirjo kommentistasi!
Ja muuten, nytten katoin allakasta,niin se on kohta kyllä miehelläsikin lorun loppu,että töihin vaan!!Ja sä olet jo viikon töitä tehnyt!!Ei todellakaan ole mikään pikkujuttu!!
Kyllä se aika todellakin rientää,kuin pikakiituri kuvittelisi olevansa!

Anonyymi kirjoitti...

Kolmesta päivästä ei tule viikkoa eikä heinäkuusta elokuuta.
Pirjo

Harakka kirjoitti...

ei tule ei,nythän mä sen vasta hokasin,,,olisit heti sanonut!