keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

16.07.08 Tästä retkestä KUVIA SIVUILLANI (KUVAT)!

Tänään päätettiin lähteä mieheni,ja hänen siskonsa kaa metsään katsomaan,olisiko sieniä,tai mustikoita..
Kummastakaan ei ollut tietookaan,siellä täällä oli yksi mustikka ja nekin vähät tosi pienniä,eli miehen siskon ämpäriin kertyi kolme mustikkaa,ja mä sanoinkin,että kai piirakalle kutsut,ja loput varmaan pakkaseen laitat!Lupasi niin tehä...

Mies ei löytänyt kuin pari sientä,en tiiä mitä olivat,mutta kuivia kuin grillissä paahdettuja!

Mutta mä,kun lähinkin sinne valokuvaamaan,sain kaikista eniten koriini,sain peikon luolan,ja vaikka mitä!
Löysin jotain kivoja punaisia pienen pieniä,varmaan pieniä menninkäisen lakkeja ,vai mitä sitten olivatkaan..yksi tuntui siltä,että olisi itse ollut ihan menninkäisen tyttöystävä punaisine huulineen..
Sitten löydettiin lampi keskellä kuivaa metsää,ja siellä oli vielä sammakon nutipäitä,millä kuitenkin jo olivat pienet takajalatkin jo,mutta kaikki olivat kiinni suustaan kiven kyljessä,mitähän siittä löysivätkin,mutta veden alla kuitenkin koko ajan.
Jonkinlainen vanha kotakin siellä oli,joskin jo ränsistynyt...
Sitten tulin siihen tulokseen,että siellä metsässä asusteli peikko,olikohan sitten sieni peikko,vai mikä ihme otus kuitenkin,kun oli
Oli varmaan aika vihainen peikko,kun oli kaikki meiän mustikka paikat hakannut ja potkinut puut ja pensaat poikki ja heitellyt niitä sitten joka paikkaan ristiin ja riemuun!!Oli pahaa jälkeä..ja selvästi näin sen peikon jäljenkin,,,jäljestä päätellen on aika isokokoinenkin,kun oli jalkansa painolla murskannut koko puunoksan alleen!
Sitten taisi toinenkin peikko syntyä tai tulla maan alta,kun oli sellanen aika isokokoinenkin,n.50 centtiä läpimitaltaan,mikä nousi maanpinnan päälle,oli pyöreä ja täynnä jotain ihme sientä!!
Olikohan joku sieni peikko???!
Hui olkoon,kun alkoi pelottaan,ja se olikin sitten viimenen tikki,kun se luola löytyi,sitten sanoinkin,että nyt lähetään ja kiiruulla pois,ennenkuin joudutaan peikon syötäväksi,ja kasvamaan sientä!!!
Että kommentoikaa ,mitä olette itse mieltä näistä peikoista!!Katso kuvat.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä täytyy kuvat katsoa - suomalainen ei usko ennen kuin näkee. Totta puhuen minut saa hyvin puhumalla ja etenkin kirjoittamalla uskomaan vaikka mihin. Ainakin peikkoosi, niin ilmeikkäästi kerroit. Kiva tarina. Nyt kiireesti katsomaan kuvia...

Anonyymi kirjoitti...

Tämä peikkotarina on oikein kesätarina, siksi se ansaitsee huomiota. Käypä hakemassa se blogistani.

Harakka kirjoitti...

Kiitos oikein paljon sulle leijonainen,,,mutta nytten sä jekkuilet mulle!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kauhun sekaisin tuntein kävin kurkkaamassa kuviasi. Täytyy kyllä todeta, että kun metsään menee, niin voi yllättyä (kuten vanhassa laulussakin sanotaan). Onneksi ei ollut paha peikko ja pääsit tuvallisesti takaisin. Kesäfiilistä siis täälläkin ja haluan antaa myös sinulle palan omastani. Käy hakemassa blogistani. :)

Harakka kirjoitti...

Niin,sitä samaa mäkin pelkäsin,kun jäljet oli sitten sen näköiset,kuin olikin,mutta onneksi sitten sieltä kuitenkin hengissä selvittiin,vaika marjan marjaa,eikä sienen sientä löydetty mutta mä sentään koriin sain niitä kuvia!
Kiitos sulle kommentistasi,ja oottelen sun tietojasi ,ja toivon,että ovat hyviä!
Tein sulle runonkin,,jos siittäkin pikkasen apua sulle olisi?

Anonyymi kirjoitti...

Rikas mielikuvitus on lahja. Saat peikot kuulostamaan oikein hurjilta. Mutta mikä oikeasti oli myllertänyt maan? Metsätyökoneko? Niiden jäljiltä hakkuualueet on ruman näköisiä, kuin olisi miljoona peikkoa temmeltänyt ja raivonnut.
Yritin löytää uudemman kerran mustikoita - ei löytynyt. Toki enemmän kuin kolme, mutta ei piirakkaan asti.

Harakka kirjoitti...

Niin varmaan,ne metsätyömaapeikonkoneet,ovat nykyään saaneet melkein kaikki meiänkin mustikkamaat ihan sekaisin,ei ole mustikan mustikkkaa,siellä,missä ennen oli hyvät paikat meilläkin,säälittää oikein!
Mutta kiitos kommentistasi,ja siittä,että kehuit mun mielikuvitustani,ehkä se joskus laukkaa liiankin lujaa,,,mutta kiva jos pidit!kiitos sulle,ja poikkea uudellleenkin taas pian!