torstai 31. heinäkuuta 2008

31.07.-08Tästä kuvia sivuillani"kuvat",ja myös askartelusivuillani.


Vaikka olenkin laiskotelut viimeaikoina, niin tänään sain senverran aikaan, että kun heräsin, niin saman tien keräsin kaikki sänkyvaatteemme patjoista alkaen ja vein ne ulos!
Kaikki pesin, mitkä pesukoneeseen mahtui,  eli melkein kaikki, paitsi matto ei mahtunut.
Sen kävi mies pesemässä matonpesupaikalla.

Nyt on enää sitten petien petaus, koska kaikki sain vielä kuivaksikin!!
Verhot ovat vielä narulla, mutta taidan vaihtaa sinne toiset, katotaan nyt löydänkö sopivat.
 Vai innostunko tekemän kokonaan uudet!
Mutta niillä ei nyt sellanen kiire ole, kun mulla siellä kuitenkin rullaverho on.

Mutta tein siellä makkarissa kyllä sellasen homman, etten ole pitkiin aikoihin niin perusteellisesti siivonnutkaan.  Pesin kaikki, mikä eteeni tuli,, paitsi, no ikkunat jäi mutta pesen sen sitten ennenkuin laitan verhon paikalleen.
On sinne kiva tänäiltana käpertyä puhtaisiin peitteisiin, ja tyynyihin ja lakanoihin, voi se ihana tuoksu!
Oikein sitä aina pitää nuuhkia,  ja nuuhkia sisäänsä, se tuoksu on mun mielestäni niin ihana, kun kaikki ovat puhtaat, ja patjatkin on olleet tuulessa koko päivän!
Tollaset pikkuasiat saa mut niin hyvälle mielelle, ei se ihminen paljoo tarvi, kun iloiseksi ja hyvälle mielelle tulee näköjään, ja hyvä näin! Tuntuu, kuin menisin tonne kukkaan sisään nukkuun, niin hyvälle tuntuu!

Sitten olen siittäkin hyvällä mielin, kun olen saanut tän blogin kautta uusia ystäviäkin aika paljon yhden kaa meilaillaankin, tulee oikein hyvä mieli siittäkin!

Mutta,,,arvatkaapa, mitä mä eilisen päivän tein,,,?
Leikein ja askartelin melkein saa sanoa, että koko päivän!!
On siinä naapurin rouvilla katselemista, jos näkee, sanoo varmaan, että nyt se on tullut lopullisesti hulluksi !
Leikkii ja askartelee koko päivän ja mies joutuu imuroimaan ja laittaan pyykinkin kuivuun!!!
Sitten lopun ajan se makaa maassa kamera kädessään, ja ottaa kuvia niistä tekeleistään, että sellasta täällä nytten on tapahtunut!
Ja peikkokin on saapunut maisemiin, mulla oli joku ihan pakonomainen tarve tehä se peikko mikä mua seuraa, ja oikeestaan, siittä tulikin iloinen ja naurava peikko, että toivoa vaan pitää, että sitten oikeestikkin se on sitten sellanen naurava peikko!
Mutta sehän me nähdään sitten varmaan myöhemmin...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kateeksi käy, kun olet ollut noin ahkera ja saanut puhdasta aikaiseksi (tosin mitähän olet siivonnut, kun teillä on aina kaikki tip top)!

Harakka kirjoitti...

No ei todellakaan ole,muttakun pintasilaus vaan tehty,kun vieraita tulee,mutta jos yllätysvieraita,niin ei sitäkään,ja nyt päätinkin,että huone kerrallaan siivoon kaikki huoneet ja kaapit sitten siinä samalla.eli tyhjennän kaikki turhat kapistukset pois huushollista,ja vien sitten kirpparille joskus syksymmällä,taas kerran vuodessa sitä tulee sen veraan näköjään aina,että kirpparipöydän voisi ottaa...
Vielä nytten pitää neuloa tonne makuuhuoneeseen verhot,toiset pesin,mutta aion senverran uuttakin,että teen sinne uudet verhot,kun löytyi tuolta varastoista kangastakin,niitäkin pitäis jotenkin hyodyntää,eli tehä,,kankaista jotain kivaa vaikka ihan pientäkin,kun nyt keksis vaan,pitää vaan selailla täällä netissä,surffailla siis,niin kaippa sitä jotain ideoita löytyykin...joulukin sieltä kohta tulee,että vois jotain neuloakkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hymyssä suin luin tarinaasi, etenkin tuota loppuosaa, jossa kerroit leikanneesi ja askarrelleesi ja maakaavasi maassa kuvaamassa. Juuri tuota kaikkea minäkin teen ja on niin mukavaa.

Mutta kyllä minä siivoankin, etenkin makuuhuonetta. Aivan kuten kerroit, on niiiiin ihanaa käpertyä puhtaisiin petivaatteisiin. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän nautin puhtaan pedin tuoksusta.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, kaunis kukka. Kirjoitusta en kerinnyt lukemaan mutta tulen pian uudelleen. Sinulle on Kultakortti sivullani, käyppä noutamassa.

Harakka kirjoitti...

Leijonainen:Niin,se ON kivaa,ja tossa luin justiinsa Tiedelehtä,niin siinäkin oli tehty jonkinklainen tutkimus,ja siinä tuli todistetuksi se,että leikki auttaa ihmistä paremmin luovaan toimintaan,ja muutenkin antaa iloa,ja parantaa stressiä,pidentää ikää,ja kaikkea muutakin ki´vaa,ja se leiki kai senkin mukaan kuuluu kaikille ihmisille ,ja eläimillekkin,ikään katsomatta,kehoitettiin leikkimään,ja pitämään leikki mielessä aina!
Sisko:
Kiitos sulle kultakortista,miten nyt sen maltoit antaa,nehän on hirveen kalliitakin,mutta ne ystävät ovat vieläkin kalliimpia,vai mitä?Kiitos sulle!