torstai 17. huhtikuuta 2008

17.04.-08

Torstaiilta.

Ollaan tänään tehty tosi päivätyö!

Ensin oltiin kaupoilla,haettiin viikonlopuksi pikkasen syötävää noille lapsille,kun jäävät tänne koira-ja kanipiiaksi ja sitten itellekin,kun aiotaan mennä siskojen kaa pitään pikkasen kivaa yhelle mökille....


No sen jälkeen vaan vaattet vaihtoon ja ja rantaan puita kaataan...saatiin naapurin rouvakin mukaan auttaan meitä..

Oli tosi lämmin paikka siinä,ei käynyt ees tuulikaan,että hiki olisi muutenkin tullut,muttakun sellasia tosi paksuja puita siellä raahattiin,ja mies sitten kaatoi niitä,yksi kylläkin kaatui pikkasen väärään suuntaan,eli suoraan jokeen,mutta ensi kerralla me se sieltä ongitaan,ei lähe varmaan minnekkään ,kun on sellanen lahti,ettei käy virtakaan siinä.

Ja mikä ihanaa,mä löysin sieltä pupullenikin jo uutta ruohoa,ja kyllä herkkuttelikin sitten!

Harmitti,kun en ottanut kameraa mukaani,olisi saanut monta hyvää kuvaa ainakin kolmesta erilaisesta perhosestakin,siellähän oli kuin olisi kesä ollut jo!

Sormet syhyää noita kortteja tekeen,mutta nyt noita kevät hommia olisi niin paljon, tuolla ulkona jo vaikka mitä, rikkaruohojenkin kitkemistä,ja kukkapenkkien laittamista,multaa kärrätä,ja vaikka mitä!Haravoidakkin pitäis!

Nyt eilen kuitenkin siivosin jo kaksi ulkovarastoa,toinen on sellanen vanha leikkimökki,mitä ei vaan ole tullut hävitettyä,siellä on niin hyvä pitää vaikka ruohonleikkuria suojassa.

Mutta aika kaikelle,ja kaikki paikalle!

Ei kommentteja: