torstai 24. huhtikuuta 2008

24.04.-08

Ja se kamera unohtui tietenkin kotiin,eilen,kun olisin ottanut kuvan komeasta nuotiosta,kun siellä meiän puunkaatorannassa poltin niitä risuja aika kasan,,,

Vaikka tuulikin pikkasen,mutta uskallettiin kuitenkin valkee tehä,kun oli ihan joen rannassa se kokkomme,eli sain aina vettä tarvittaessa heti,ja muutenkin oli kuitenkin ihan märkä ranta vielä.

Mutta hyvin paloi,kun tuuli antoi koko ajan vauhtia,mutta oli se kuumaa hommaa,kerran meinasin ittenikin polttaa,tai poltinkin jo,mutta ei onneksi mitään rakkuloita tullut,se tuli oli vaan niin tosi kuumaa,vaikka liekkiä ei siinä kohtaa ollut,kun käteni laitoin,mutta taisi siinä kuitenkin ihokarvat kärventyä!

Mutta nyt on puut onnellisesti kaikki kotipihassa,ja mies niitä sitten siinä pilkkoo!
Ja se rantakin siellä ihan siisti on,kun on melkein kaikki risut poltettu rannasta,muut olivatkin niin märkiä,ettei voisikaan polttaa,ennenkuin kuivuvat kunnolla.

Tänään olen koko päivän ollut tuolla kukkamaitteni kimpussa ja muutakin ulkohommaa olen tehnyt,mutta sain mä kaksi ATC-korttiakin kuitenkin lopulta valmiiksi,kun niihin aikani hain niitä tekstejä,mutta laitin nyt ne,mitä mulla löytyi.

Sitten taas paremmalla aikaa,kun vaikka vesisade yllättää,niin voi hyvillä mielin olla sisällä,ja tehdä vaikka niitä ATC-korttejakin.

Sormet kyllä koko ajan syhyää,että minkälaisen seuraavaksi tekisin...

Mutta pysyy mieli koko ajan virkeenä,kun on jotain mielenkiintoista aateltavaa...

Ei kommentteja: