sunnuntai 22. kesäkuuta 2008

22.06.08

Mutta niin se juhannus sitten taas meni,keskimmäinen lapseni lähti morsiammensa kanssa kotiin,olivat täällä maisemissa juhannuksen ajan.
Eilen yöllä pelattiin pelejä varmaan yli pitkälle puolen yön..

Vanhin lapseni lähti Kreikkaan viikoksi perheensä kanssa,eli siellä nyt käydään kotia pitämässä ensi viikon.

Sitten juhannusaattona mun vanhin siskoni miehensä kaa tuli meille viettään aattoa,ja heillä oli sitten koira hoidossa,ja me aateltin,että miten mahtaa käydä ton meidän hurtan kaa,että syökö se sen pienen koiran yhtenä suupalana,mutta kävikin pikkasen toisin perin,pikkukoira hyökkäsi meiän hurtan kimppuun,joka oli ihan ymmällään koiran käytöksestä,että mitä se siinä nyt räyhää,tollanen pieni,että mikä se oikeestaan onkaan,onko koira ollenkaan,onko kissa?Se oli kertakaikkiaan ihan ulalla,ja niinhän mekin,kun ei tehnytkään sille yhtään mitään pahaa,ihmetteli vaan,,,?

Mutta hyvä näin sitten ,meidän pelko olikin turhaa!
Heidän kanssaan sitten sinne suolekkin lähettiin,ja oli ihan hieno kokemus suolla viettää se juhannusaatto,no eihän me koko iltaa siellä oltu,grillattiihan me ja kahviakin jossain välissä juotiin,mutta kivaa oli,ja kaunista siellä suolla!

Nyt päivällä,ennenkuin poika lähti pois,niin nuorin lapseni tuli kihlattunsa kaa tähän,ja siinä me sitten kaikki yhessä läpistiin ,ja sisarukset saivat jutella,kun nuorinmmaiseni oli muuten juhannuksen ajan Pohjanmaalla mökillä!

Mä olenkin nyt heidän lähdettyään,istunut tässä koneella monta tuntia jo taas,että kaippa pitää pikkuhiljaa lopetella,ja katsoa vielä vaikka yksi atc-kortti alkuun,kun huominen päivä menee taas kuin silmänräpäys,jos mennään kaupoille,jollei sitten siirretä menoa tiistaille,,,saa nyt sitten nähä.
Mutta hyvää juhannuksen jälkeistä aikaa kaikille!

Ei kommentteja: