sunnuntai 29. kesäkuuta 2008

29.06.-08

Taas sunnuntai...niinkuin on aina perjantaikin,mutta jotenkin tuntuu siltä,että viikot kuluisivat nopeemmin?Mistähän se johtuu,,,johtuukohan siitä,kun eilen oli mun synttäripäivä TAAS jälleen kerran!!!!!!Hui olkoon,aina vanhenee,eikä mitään voi,kaikki samaan vauhtiin vaan...

Mutta ihan kiva päivä oli eilinen päivä,vaikka en synttäreitä sen kummemmin viettänytkään..
Pikkasen olin puutarhatöissäkin,enempiä isompia rikkaruohoja koitin kukkamaaltani vedellä pois,kun kukkamaakin on kohta niin rehevä kuin mikä,kun vettä nyt sitten on kunnolla saanut,,,

Mutta mun nuorempi sisko miehineen tuli yllätysvierailulle enkeli paketissa!Ihana enkeli olikin!
(katso kuvat)
No,kahvit sitten kuitenkin keitin,vaikka sitä kakkua ei ollutkaan,mutta jotain särvintä kuitenkin pöytään löysin...
Mun vanhempi siskohan jo toikin oman lahjansa jo juhannuksena,kun täällä olivat aattoillan!
Häneltäkin sain myös aivan ihanat lahjat!
Sain sellasen nätin jutun,mihin laitetaan maitotölkki,tai mehu,tai mikä tölkki vaan,ja sitten vielä sellasen kivan kynttiläjutun,eilen illalla sitä jo ekan kerran grillillä polttelinkin.Mutta niistäkin on kuvia siellä (kuvat) sivuilla.
Ja sainhan mä jo varmaan kohta kolme viikkoo sitten miehen siskolta jo lahjan,sain sellasen maton,mikä kuuluu märkätiloihin,eli laitan sen varmaan wc:hen tai sitten saunan pukuhuoneeseen.Mulla ei nyt ole siittä kuvaa,mutta nätti oli kuitenkin...

Ja sitten sain ystävältäni sen enkelin,jonka olenkin jo laittanut tonne kuva sivuilleni.

En ymmärrä,kun mua nyt noin paljon muistetaan,vanhaa muijaa,kun ei enää pitäisi ollenkaan muistaa...

Sitten tänään tyttö ja sulhanen tulivat suuren kukkakimpun ja kortin kaa,kortissa luki,että,:Ai ,että unohdinko?

No kiitos sulle tyttöni,ja L:sikin,,te ootte molemmat mulle rakkaita! (kaunis kimppu kukkia,ja kortti!Katso kuvat)

Vanhempi poika on tulossa nytten Kreikasta,ja varmaan on niin tohinoissaan,ettei muista koko äidin syntymäpäivää ollenkaan,eikä varmaan keskimmäinen poikakaan,eihän nää nuoret miehet enää sellasista piittaa,enkä kyllä mäkään,että parempi näin.....Unohdetaan koko hemputin syntymäpäivä!!!
Koska en niin kamalasti halua juhlia sitä,että vanhenen,,ja yleensäkkin ,mehän vanhetaan ihan kaikki muuten,en minä yksin,,onneksi!

Sitten yksi juttu vielä pitää kertoa,, mulla löytyi tosta viereiseltä pellolta,minne me viedään noita kukkien loppuja syksyllä,niin mäkin olin sitten vienyt mun kolme maahumalaani,ja kuin ihme oli tapahtunut,kun hain pupulleni sieltä pellolta jotain tuoretta heinää syötäväksi,niin mä löysin ne kolme maahumalaani sieltä hyvässä ruumiin ja sielunvoimissa!!Ihme,että olivat sitten talvehtineet,eikä olleetkaan kuolleet???
No,mä tietenkin sitten äkkiä lapion kaa sinne pellolle ja kukkapurkkeihin humalat,ja siinä ne nyt on rivissä,,(katso kuvat sivua)
Eli nyt siten vaan roikkumaan,niin ehtivät sitten vielä jaksaa kasvaakkin tänä kesänä..

Niinkuin huomasitte (kuvia sivuiltani),niin eikö olekkin elämänlanka kivasti jo peittänyt sen kamalan riukuaitani!!?
Mutta jos Luoja suo,niin ensi vuonna teen pikkasen korkeemman aidan,koska nyt jo hakevat korkeemmalta kasvupaikkaa,,,,voishan siihen nyt vielä kehitellä kuitenkin jotain,,,pitääpä laittaa mietintämyssy päähän,että annanko olla,vai teenkö asialle jotain,ja mitä?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toi elämänlanka on tosi kaunis kukka, vaikka ilmainen onkin! Sopii just tuollaiseen juttuun, kuin sinulla on!
Hieno!

Harakka kirjoitti...

Niin,mutta olisi vaan pitänyt heti alkuun tehä pikkasen korkeempi,mutta menee se nyt noinkin..