sunnuntai 1. kesäkuuta 2008

01.06.-08

Nyt on sitten kesäkuu jo taas alkanut,että nauttikaa hyvät ihmiset nyt kauniista kesästä,sillä se menee niin kamalan nopeasti,että yhtäkkiä ollaankin jo syyskuussa!

Tän päivän olen pyhittänyt tälle mun harrastukselleni kokonaan,mitä nyt ruokaa sentään laitoin,mutta mitään muuta työtä en sitten ookkaan tehnyt.
Kuvia olen ottanut kukista tänään,niinkuin varmaan huomasitte,jos sinne kurkkasitte jo.

Eilen mun vanhempi sisko oli meillä kylässä ja hänen kanssaan sitten tässä koneella oltiin ainakin kolme tuntia putkeen,mitä nyt kahvia välillä juotiin.
Hän kun on sellanen tietokone nero,että osaa täällä vaikka mitä tehä,niin tuli sitten muakin opettaan,ja jos huomasitte,on tullut uusia juttuja mun sivuilleni,ja väritkin on muuttunut.

Menkää vaan rohkeesti kurkkaan kaikkia juttuja mitä on,vaikka musiikkiakin kuunteleen ja katseleen.

Me ihmiset ollaan sellasia,että toinen innostuu toisesta asiasta,ja toinen toisesta,mutta pääasiahan onkin se,että on mielenkiintoista tekemistä,ja mulla on tää blogin pito,ja tässä nämä atc-kortit kaikkein mieluisimpia tässä hommassa.
Niihin olen kyllä kirjaimellisesti jäänyt koukkuun!

Tämän harrastuksen myötä olen jopa oppinut,että ei jatkuvasti pidä siivota,ja ei sen ole niin kamalan väliä,vaikka meilläkin on tää tietokone huone,kuin hullunmylly,kun mulla on lehtiä joka paikassa,ja kaikki jutut tossa koko ajan levällään,mutta silti mä viihdyn täällä...Ja oven saa kiinni,jos yllätysvieraita sattuu tuleen!
Ja mikä parhainta,tähän asti ollaan juteltu,että harvalla kanilla on oma piano,ja tietokone,niin nythän sillä on vielä kaikki nää mun askarteluhommanikin,ja se rakastaa,kun olen tässä huoneessa,että hyvä näin!

Että nyt kaikki vaan tekeen atc-kortteja!
Mäkin meen taas!

2 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Tervetuloa joukkoon -siivoukset vähemmälle! Eiks vaan tää muu olekin paljon hauskempaa?

Harakka kirjoitti...

On muuten aika paljon hauskempaa,eikä tuu selkäkään kipeeksi!