torstai 29. toukokuuta 2008

29.05.-08

Nyt on ollut aika hässäkkää ja kiiruita,en paljoo ole ehtinyt tännekkään mitään laittaan.

Eilen oltiin koko päivä Tampereella,ja kierreltiin kirppareita sillä aikaa,kun tyttö oli yliopistolla pääsykokeissa,mutta kuulemma ei mennyt hyvin,,mutta sen näkee sitten vasta myöhemmin..

No,mäkään en oikeestaan mitään kirpareilta löytänyt,en ees pientä enkeliä!

Mutta Tiimarista tein löytöjä,kun siellä oli 70% ALE monesta tuotteesta!

Olisin enemmänkin ostanut,mutta siellä ei ollut mun mielestäni tarpeeksi hyvin laitettu niitä alennuspaikkoja,eli olisin ostanut enemmän jotain,mutta en sitten viittinyt enää uudestaan mennä.

No,sinne vinttiin en vieläkään ole päässyt siivoon,en tiiä,mikä taikaportti sitä ovea kiinni pitää,ettei päästä mua sinne sisään jostain syystä!!On se kumma ovi?

Koitin tänään vaatehuoneen ovea,ja sekin laittoi vastaan,eli en sinnekkään päässyt,siivoon,vaan mun oli sitten ihan pakko tulla tähän koneelle ja tekeen atc kortteja,oli ihan pakonomainen tarve!

Sitten siivosin tän mun kirjotuspöydän,kun siinä on se juttu ollut,että olen itekkin siellä atc.korttien ja niitten tekeleiden keskellä ihan hukassa,eli kaikki on välillä hukassa,ja sitten vielä,kun pakkaa noi silmälasitkin joku aina välillä piilottaan,ja se onkin sitten se kamalin juttu,koska ilman niitä en sitten nää lainkaan,en ees atc-korttejani!!!
Eli kaikki on joskus hukassa,nyt sitten kuitenkin sen pöydän antoi mun siivota,ja on pikkasen paremmin järjestyksessä nyt,,mutta pitää mennä jonnekkin ,ehkä kirjakaupasta niitä vois saada,sellasia,laatikoita,mitä pinotaan päällekkäin,mistä voisi sitten helpolla löytää tarvitsemansa!

Mutta tällasta tää on nyt tän harrastuksen alussa,eli ei vielä osaa laittaa asioita sillai järjestykseen,vaikka nyt koitin laittaa koreihin,määrättyihin juttuihin,,mutta saa sitten nähä,miten toimii?

No,nyt kuitenkin meen aloittaan uutta korttia,mikä mulla on tossa keskeneräisenä...

Mutta hyvää torstai iltaa kaikille!

1 kommentti:

Marjukka kirjoitti...

Tosi hyvä kuva etusivulla (ruusu)