torstai 1. toukokuuta 2008

01.05.-08

Vapun päivä,eli toukokuun eka,ja on kaunis ja lämmin päivä ollut,välillä kuitenkin aurinko menee pilven taakse piiloon,mutta kuitenkin on lämmintä,nytkin vielä on 18astetta lämmintä,vaikka kello onkin jo puoli kahdeksan.

Meillä meni vapunaatto kivasti,oltiin vanhemman pojan luona grillaamassa,ja siellähän olikin pöytä koreasti katettu,oli meinaan vähän joka sorttia,ja vielä kaupanpäällisiksi perunalaaatikkoakin,mikä oli todella hyvää!Mulle oli vielä kaiken kukkuraksi tehty ihan omakin,kun mulla on se laktoosijuttu.

Ja sitten vielä kahvit ja jäätelökakut sen jälkeen,että kiitos hyvästä hoidosta,ja tarjoilusta!

Sitten kun tultiin kotiin,mentiin miehen kaa vielä oikein vappusaunaan,no kiuasmakkaraa ei nyt tälläkertaa tarvinnut laittaa,kun vatta oli niin täynnä jo grilliherkuista!!

Mä laitoin eilen meiän grillikatoksen valmiiksi kesään,paitsi kesäkukkia en laittanut vielä,mutta pesin ja toin kaikki mun puutarhapatsaat ulos.Eli nyt on pikkasen kivempi aloittaa se kesägrillaus,vaikka meillä luultavasti se aika vähiin jää tänä vuotena,kun koitetaan porukalla laihdutusta!Jos vaikka pikkasen onnistuisi,mutta voihan sitä aina jotain kasviksia grillata,eikä aina niitä rasvasia makkaroita,vaikka kyllähän se ryynärikin on niin tosi hyvää,että kyllä edes kerran sitäkin grillataan varmaan..

Tässä jo juttelussa taitaa mennä laihdutus pieleen,kun tulee kamala nälkä heti,kun ruuasta jutellaan..

Mutta tällasta tää laihdutus on,yhtä tuskaa ja voivotusta!!!
Mutta nyt vielä menen kanilleni hakeen uutta ruohoo ulkoa,se kun on sen herkkujuttua oikein,varsinkin voikukat!
Mutta hyvää vapunpäivää kaikille!

2 kommenttia:

Marjukka kirjoitti...

Kesällä laihduttaminen on peestä!

Harakka kirjoitti...

Niin onkin,mutta syksyllä se vasta koville ottaa,jos ei nyt jo tartu itteään niskasta ees pikkasen kiinni!