maanantai 12. toukokuuta 2008

12.05.-08

Maanantai,ja arki.
Mutta ihan kiva arki,sinänsä,että nyt alkaa vatta- tauti antaan pikkuhiljaa periksi,mikä alkoi illalla,kun kotiin tultiin,eli oksensin ja kak..... ,koko myöhäisillan ja yön,joskus aamuyöstä torkahdin hetkeksi,mutta vatta oli edelleen kipeenä,ja kuumettakin oli,nyt ei ole onneksi enää vessassa tarvinnut niillä asioilla käydä,mutta vatta on vielä kuitenkin pikkasen kipeenä,mutta paraneen päin on,eli hyvä maanantai!
Aateltiin miehen kaa ensin,että jos on vaikka jotain ruokamyrkytyksen tapasta,kun käytiin kotimatkalla eilen illalla syömässä Hämeenlinnassa,että jos vaikka siinä ruuassa oli jotain,mutta en usko,että mistään ruuasta,korkeintaan liiasta ruuan määrästä,mutta kai se oli, tai on, vaan jotain vattatautia,mikä täällä nyt monella muullakin kai on ollut!
Paitsi,että mieskin kyllä valitteli,että oli illalla ja yöllä ollut hänelläkin huono olo,,mutta voi johtua siittä auringostakin...

Ja sekin vielä,kun poltin nenäni,ja ottani ihan kamalaks,sekin voi kuumetta tehä,muttakun ei yhtään osannut suojata sillai itteään,kun siellä kävi niin kamala tuuli,että oli oikein kylmä välillä,ja välillä hiki,siellä oli aika kummallinen ilma,kun jos laittoi vaatteita lisää,tuli kuuma,mutta jos vähensi,niin tuli vilu!
No,mä vietin siis sitten äitienpäivän eilen,vanhimman pojan ja hänen perheensä kanssa ja tietenkin mun mies kanssa,niin oltiin Hyvinkäällä siellä jokkiskisoissa,poika oli ostamassa itelleen lisää autoja!,Ja saikin,mäkin tein tarjouksen,mutta hänen vaimoonsa onni potki,oli kolmetoista tarjousta kyseisestä autosta ,eli onni potkaisi!
Ei tarvinnutkaan lähteä tyhjällä trailerilla kotia kohti,vaan siellä oli sellanen punainen pikku fiiatti,(katso kuvat).
Oltiin melkein kellon lyömän,kellon ympäri pois kotoo,eli lähettiin puoli 10,ja tultiin illalla takas joskus noin puoli 10,eli 21.30.

Oli siellä ihan hienot kisat,mutta kamala tuuli oli ja se pöly!!se oli tosi kamalaa,kun ne autot siinä meni,niin tietenkin meihin,ja katsomoon päin se tuuli puhalsi sen pölyn,vaikka sitä rataa aina koitettiin välillä kastellakkin,mutta ei se pahemmin auttanut,ja kyllähän siellä ne autotkin sitten päin toisiaan välillä meni,kun eivät toisiaan joko sitten tietäkään, kuin muistista nähneet!!

Me kun kotiin päin tultiin,niin pojan vaimon kaa juteltiin,että korvistakin tulee sellanen pölysantakerros,että ei kyllä voisi mennä sänkyyn,vaikka kuinka väsynyt olis,mutta onneksi mä ehdein käymään suihkussa,ennenkuin se oksennusmahatauti iski!
Vaikka sitten loppujen lopuksi en siinä sängyssä kuitenkaan paljon viimeyönä ollutkaan!

Kun sitten kotiin tultiin,ja vessaan menin ,,ja katoin itteeni peilistä,niin olin kuin pahainen kakara,joka oli ollut koko päivän ulkona,ja tahrinut ittensä,,,ero oli vaan siinä,että mä en enää kai ole pahainen kakara,mutta kaikki muut piti paikkaansa,mulla oli naamamkin kamalan likainen,oikein kuraisen näköinen,kun se pöly oli mennyt joka ikiseen ihohuokoseen kiinni!!!Ja vaatteetkin sitä samaa luokkaa,likaiset!
Olin mä varmaan kiva näky siellä,kun käytiin syömässä,mutta ei kukaan enää ketään mitenkään kattele,että ei sen oo sitten kai väliä!
Ja kyllä meille ainakin ruoka tarjoiltiin,,,mitähän se tarjoilijakin aatteli,että on siinä kanssa aika porukkaa!!?Ei ees viitti itteään pestä!!
Ei vaiska,ei varmaan ees huomannut meitä likanokkia!
No,mutta oli ihan kiva Äitienpäivä,erilainen ainakin,no me vietettiin sitten jo sitä äitienpäivää silloin lauantaina?
Eli nää oli niinkuin äitienpäiväjatkot!!!

Ei kommentteja: