lauantai 3. toukokuuta 2008

03.05.08

Tänään meillä oli tuolla puussa,viisi oravanpoikasta,ja koitin niitä kuvatakkin,muttakun olivat niin kamalan vikkeliä jaloistaan,niin en saanut niin montaa kuvaa onnistuun,kuin olisin halunnut..Mutta katso kuvia sivut,niin jotain sain kuitenkin talteenkin

Se naurutti meitä,kun ne kaksi ja kolmekkin välillä koitti,tai kokeili ehkä rajojaan,että kuinka pitkälle uskaltaa mennä,kun vaan yksi oravista uskalsi maahan asti tulla,kaksi tuli aika pitkälle,mutta toinen lähti takaisin ylös,ei uskaltanutkaan tulla maan kamaralle,ja välillä mentiin ´niin tosi nopeesti puuta ympäri,kuin littaa ennenvanhaan!
Siinä meidän puussa on sellanen vanha pönttö,missä on ennenkin orava saanut poikasensa,mutta nyt varmaan nämä poikaset on emä tuonut muualta,koska se meiän pönttö on pikkasen mennyt rikki,se katto on pikkasen irti,ja ehkä se ei ole sitten poikasille lämminkään,sellasille oikein pienille,,?
Meiän pitää se syksyllä korjata ja laittaa kuntoon,niin voi orava siinä poikasensa tehdä,on siinä joskus ennenkin tehnyt,ettei tää ekaa kertaa oo,kun saadaan ihailla noita pikkasia oravia,ja silloin oli vieläkin pienempiä,kun siinä pöntössä syntyivät.
Mutta oravahan kuskaa ne poikaset paikasta toiseen aina välillä,ettei harakat ja varikset niitä saa...Luonto ON julmaa!

Täällä tuli kesken mun kuvien laiton,niin kova ukkonen yhtäkkiä,että oli pakko keskeyttää ja laittaa kone kiinni,koska ukkonen oli ihan päällä,mä pelkäsin,ja koirakin,ja pupukin vielä,siinä me värjöteltiin pupun huoneessa välillä ja sitten oli mentävä koiraa rauhottaan,että olikin aikamoinen jyristys,kun koirakaan ei ennen oo ukkosta pelännyt,mutta nyt pelkäsi,löi kait niin lähelle tähän johonkin,että täräytti oikein kunnolla salaman,ja saman tien ukkonen jyrisi kuin joku maanjäristys olisi tullut!!!
No,mutta nyt ainakin hetkeksi on mennyt ohi,vaikka välillä pilvet tuntuu olevan ihan päällä,mutta ei ole sen jälkeen enää salamoinut,onneksi!

Koska mä pelkään ihan kamalasti ukkosta,oon aina pikkutytöstä asti pelännyt,ja se pelko on jotain sellasta,kun ukkostaa,etten itekkään oikein sitä tiiä,kuinka se on niin kamalaa,tulee oikeen sellanen kauhujuttu päälle,sellanen pakokauhujuttu!!!

Mutta nyt meen katsoon sitä meiän koiraa,onko sillä kaikki hyvin,kun kuitenkin halusi nyt mennä ulos,pitää mennä sille pikkasen jutteleen,että kaikki on hyvin!

Ei kommentteja: