maanantai 30. kesäkuuta 2008

30,06.-08

Tänään oli vähän hassu päivä,kun aamulla päätin,että teen pihahommia ,mutta tietenkin alkoi sataa..kun olin hyvään vauhtiin päässyt...no,ei auttanut,kuin kuravaatteet pois päältä,ja sisälle...mutta sitten hetken päästä lähdin uudestaan,kun aurinko alkoi paistelemaan ,,niin puutarhalumput niskaan ja ulos!!

No sitten vanhin poika perheensä kanssa tullatupsahti,mikä olikin ihan kivaa,tulivat kertomaan reissustansa,ja oli ollutkin kivaa heillä siellä!
Ruskeita olivat kuin pavut!

Sain pojalta sitten sellasen kivan huivin,minkä tyttöni sitten meinasi sen jo heti kättelyssä viedä itselleen,kun ihastui siihen kovin.Laitan kuvankin siittä vielä tänne(kuvat)sivuilleni.
Poika siinä samassa huomasi kukat pöydällä,ja kysyi,että kuka ne oli tuonut,ja sitten muisti,että äitillähän on synttärit ollut,mutta huivi pelasti sitten pojan,kun sanoi,että hyvää syntymäpäivää äidille!!!

Kun he sitten lähtivät,laiskistuin,enkä enää viittinyt mennä ulos,ja siellä satoikin vähän väliä,ettei siittä mitään olisi tullutkaan.
Aurinko kuitenkin alkoi niin kauniisti paisteleen,ettei viitsinyt sisälläkään olla,niin
innostuin ottaan valokuvia tuolta omasta pihan kukista ym.
Olikin kiva,kun oli toisilla lehdillä ja kukilla kivasti vettä vielä sateen jäljiltä.

Mutta siellä niitä nyt on muutamia otoksiani (kuvat) sivuillani.

Meidän nurmikolla kasvaa sellasta violettia kukkaa,ja se on hassun näköistä,kun läheltä katsoo,niin sillä on kuin silmät päässään!!
Luonto on ihmeellinen taiteilija!

Sitten löysin ekan mansikan maaltani,vaikka mies siellä kyllä jo varkaissa varmaan on ollut jo aiemminkin,vaikka sanoi kyllä että ainoastaan kaksi on vasta ottanut,puhui niin vakuuttavasti,vaikka suupielistä vaan punainen mansikkamehu tippui!

No,nyt olenkin sitten kuviani laitellut ja käsitellyt pikkasen,eli siihen sitten mun loppupäiväni melkein on mennytkin,kun niitä kuvia tulee äkkiä otettua vaikka kuinka monta,100 ei oo mitään...

Keskimmäinen lapsenikin soitteli onnentoivotukset,oli pitänyt kai aiemmin jo soittaa,mutta oli unohtanut,mutta kuitenkin muisti!

No,tämä päivä meni sateen ropistessa ja välillä auringon paisteessakin,ja jutustelussakin...

No,mä nyt oon ehtinyt oleen koneellakin varmaan kohta neljä tuntia jo,että pikkuhiljaa pitää alkaa katsomaan pikkasen kauppalappua,jos huomenna taas mennään viikon ruokaostoksille!

Atc-korttejakin pitäisi keritä tekeen jossain välissä,ja joku käsityökin pitäisi laittaa alkuun,aattelin,että jos alkais pikkuhiljaa kutomaan sukkia joulupukin pussiin,mullakun on niitä sukan pitäjiä kanssa aika monta,jos kaikille tekisin...
Että katsotaan nyt sitten,mitä ekaksi aloitan tekeen..

Katsoin sitä pajuaitaakin,mutta sitä ei enää kyllä millään jatka sillai,että pajuja siihen lisäisi,se köynnös kärsisi siittä,mutta laitan nyt sitten vaikka langan sinne toiseen päähän,niin menköön sitten tolppaa pitkin ylöspäin,jos haluaa mennä!
Mutta nyt kauppalapun kimppuun,tarkistaan,mitä puuttuu....

Ei kommentteja: